За нас

За нас

Нашата компания е специализирана в сферата на вътрешните и външни изолации,  сайдинги и пвц улуци. Прилагаме на място достиженията на технологичните компании разработили устойчини решения за дома и бизнеса. Работим само с проверени висококачествени продукти и материали, което се отплаща десетки пъти във времето и дава топлина и уют на Вашия дом. Нашите цени за външна топлоизолация и облицовки са разумни и са съобразени с възможностите на българския потребител. Наред с това, със всяка поръчка ние се стремим да потвърдим завоюваното доверие към Вас.

Затова всеки обект за нас е като първи и се отнасяме с професионализъм към работата си ежедневно.  Фирмата изпълнява поръчки за външна топлоизолация в цялата страна Ние успешно работим обекти във всяко населено място в страната. Както в големите градове София, Варна, Бургас, Пловдив, Русе, Стара Загора, Велико Търново, Благоевград, Хасково, Плевен и Монтана. Така и в по-малки градове, села и вилни зони. На практика можем да отговорим на запитване за всяко място, където има достъп по асфалт и електрозахранване. Работим и в индустриални зони и търговско-логистични центрове. Тази наша мобилност и ефективност, както и ползването на качествени материали на добри цени, ни дава конкурентно предимство пред много малки регионални фирми. Това е видно и в качеството на работа и завършените обекти в десетки български градове и села. Нашият екип Екипът на фирмата преминава регулярни обучения и инструктажи за да може работата да е на високо ниво. Ние се интересуваме от последните нововъведения в строителството, санирането и изолациите и прилагаме на яве наученото на изложения и конференции. Работим спазвайки всички нормативни разпоредби и следвайки най-добрите световни практики в тази област. Работниците ни са с опит над десетилетие в областта на санирането и външната топлоизолация на добри цени на апартаменти и къщи и са с нас вече поредна година.
Горди сме със стотици санирани и облицовани домове, който дават топлина и защита от атмосферните влияния на своите собственици.

Безплатен оглед и съвети за изолация
Обадете ни се и заявете безплатен оглед на Вашия имот с цел саниране и външна топлоизолация на ниски цени! Ние ще се отзовем и ще Ви предложим варианти за подобряване на топло-изолационните му характеристики. Нашите експерти ще Ви дадат препоръки и готови решения, съобразени със спецификата на обекта. Всичко това, разбира се, ще бъде в удобно за Вас време!

Преди и по време на огледа:
  • Разчистете пространствата около стените
  • Покажете на екипа ни проблемните зони – ако се образува мухъл, ако избива влага и т.н.
  • Осигурете достъп до подпокривното пространство
  • Дайте информация на екипа ни за материала от който е направен имота Ви, година на построяване и кога е правен последно ремонт Тази информация е ни улесни за да Ви дадем максимално добра оферта за топлоизолация на външните стени и покрива.

Защо да изберете нас

Професионален екип

Екоп от професионалисти с дългогодишен опит в областта.

Качество на материалите

Ние работим само с доказани и качествени материали.

Гаранция за качество

Завършените от нас обекти получават гаранция.

Последен обект

Едноетажна къща, находяща се в село Церковски, на 12 км от гр.Карнобат и на 60 км от гр.Бургас. Къщата е със застроена площ от 110 кв.м, двор с площ от 3200 кв.м.
About Us