ПВЦ Улуци и челни дъски

PVC Улуци и челни дъски

По желание на клиента извършваме и монтаж на челни дъски и PVC улуци.

Идеалните улуци за веранди, беседки, навеси и покривни площи. PVC улуците и водосточните тръби са произведени от първичен поливинилхлорид, към който са добавени пигменти за подсилване на цветовете, благодарение на което улуците DEVOREX са устойчиви на агресивни въздействия. Качественото оцветяване дава допълнителна устойчивост на химически въздействия (солен въздух, въглероден пушек) и UV лъчи. Фабричният знак, поставен върху профилите, улуците и водосточните тръби е доказателство за устойчивостта им на ултравиолетовите лъчи.

Бърз и лесен монтаж

Свързването на улуците и техните снаждащи елементи чрез “SINGLE CLICK” механизъм спомага за бърз и лесен монтаж, без лепене. Силиконовите уплътнения по свързващите елементи на улуците компенсират температурните разширения и свивания на материала и предотвратяват течове.

Симетричен профил на улука

Полукръглата, симетрична форма на улука от система CLASSIC 120 я прави практичен, лесен за експлоатация и поддържане на склад продукт.

Оцветяване и UV устойчивост

Деворекс предлага атрактивни и издръжливи цветове чрез иновативно оцветяване в дълбочина на полимерния материал и изключителна UV устойчивост.

service2

Широка приложимост

Разширява възможностите за приложения на отводнителна система CLASSIC 120, позволявайки монтажа й на покриви с нестандартни конструкции.

Двулицев профил

Система ELEGANCE 140 удобно комбинира две елегантни форми в един продукт.

Изчистена линия

Изчистената линия на система ELEGANCE 140 се дължи на скобите изцяло скрити зад лицето на улука.

Надежден монтаж

Иновативната система за по-стабилно захващане и компенсация на температурните разширения и свивания, гарантира система без течове.