Сайдинг

Винилов сайдинг

Виниловият сайдинг е аналог на дървената обшивка, с произход от Канада и САЩ. Сайдингът е най-популярната външна облицовка там и до сега.
Този продукт е подходящ за облицоване на фасади, както на жилищни, така и на обществени сгради. Осигурява издръжливост и естетичен вид на фасадата години напред.
Функционални характеристики на виниловия сайдинг като ниско тегло, удобство при транспортиране, както и изключително лесният и бърз монтаж, неизискващ специализирани подготовка и инструменти, позволяват завършване на фасада по всяко време на годината.
Тази облицовка не изисква никаква допълнителна поддръжка или периодично освежаване през целия период на употреба.

Работим с най-големите производители

boryszew company bf340fdb e74c 4366 9db4 b047ca5267b resize 750

 
  vox logo

 

Ползи от сайдинга

  • По-ниски разходи за отопление: сайдингът може да намали разходите за отопление с до 40-50%. Така домът Ви става значително по-енергийно ефективен.
  • Красив външен ви: Сайдингът е красив и може да бъде в различни цветове. Той може да наподобява и естествени материали като камък и дърво. Не отделя токсични вещества.
  • Комфорт 4 сезона: Благодарение на своите изолационни характеристики в горещите летни дни запазва дома Ви хладен, а в зимните месеци запазва топлината в него.
  • Шумоизолация: този тип siding изолация намалява външния шум и създава комфорт в дома. Също е и устойчив на външни атмосферни влияния и влага.
  • Бърз и лесен за монтаж: Не е необходимо предварително изглаждане на повърхността на стената, защото сайдинга изцяло може да скрие нейните неравности и „дефекти“.“Сухата технология“ за облицоване със сайдинг не зависи от климатичните условия и затова можете да монтирате сайдинга по всяко време на годината.
  • Дългогодишно решение за дома: Siding изолацията е направена от поливинил хлорид (PVC) пластмасова смола, която има дълъг живот и е негорим. Материалът не гние и не се разпада.
  • Ниски цени на сайдинга и лесна поддръжка: Основно предимство на сайдинг изолацията е неговата ниска цена. Отделно той се поддържа много лесно. Не се обработва с лак или други материали. Може да се мие с препарати.

   Ветроустйочив

   Устойчивост на влага

   Оттичане на водата


   Вентилиране на фасадата

   Не изисква поддръжка

   Лесно почистване


   Устойчивост на вредители

   Безвреден за околната среда

   ГаранцияЦветове

Бял

Бял

Беж

Беж

Глина

Глина

Корал

Корал

Мента

Мента

Пясък

Пясък

Сив

Сив

Син

Син

Бисер

Бисер

Цени

  • КРАЙНА ЦЕНА с монтаж 33.00 лв. кв/м Монтаж - 8,00 лв/кв.м. Паропропускащо фолио - 1,10 лв/кв.м. Дюбели - 2,00 лв/кв.м. Дървен материал - 1,70 лв/кв.м. Сайдинг - 12,85 лв/кв.м. Профили - 5,25 лв/кв.м. Вата 5,0 см - 2,10 лв/кв.м.
  • 1